Project Description

Impact Hub București – Anonymo Muza – Noaptea Designerilor

Asociatia Anonymo Muza si Madame Sophie va invita la un periplu in lumea modei.

Timp de o noapte cei mai buni 25 de creatori din Romania vor expune la Impact Hub Universitate. Bijuterii din metale pretioase si pietre semipretioase vor straluci intr-o atmosfera intima alaturi de haine de designer in serie limitata sau unicat.

Veti descoperi istoria brandurilor din Romania de la inceputuri pana in prezent, prin brosuri special create pentru aceasta noapte magica.

Totodata veti descoperi o noua imagine a Bucurestiului prin fotografiile profesioniste realizate exclusiv cu telefonul mobil, o premiera am putea spune, de Dana Stefanescu, professional photographer, intr-o mini expozitie. Realizate cu multa pasiune si talent, ele vorbesc despre fragmente din viata si trairile Danei, indragostita de orasul natal.

Dorim sa reabilitam imaginea capitalei, sa o ridicam la adevaratul rang de capitala de pe continentul european.

FOARTE IMPORTANT!! Pentru ediția din acest an, avem în derulare un proiect care urmărește să finanțateze cinci din cele mai bune proiecte de valorificare creativă și originală a colecțiilor unor muzee sau galerii de artă, monumente istorice, situri, castele, cetăți etc., participante la ediția din acest an a Nopții Muzeelor, sub forma unor expoziții interactive, programe educative, instalații, performance-uri. Aceste proiecte vor fi realizate exclusiv de clase de școli și licee din localitatea dumneavoastră. Evenimentele propuse vor fi parte din oferta Nopții Muzeelor a obiectivelor muzeale sau culturale vizate de aceste proiecte. De exemplu, poate fi chiar muzeul tău! Vă rugăm să ne oferiți mai multe adrese de contact ale școlilor și liceelor din localitatea dvs. cu care colaborați sau pe care le cunoașteți. Nu există restricții de număr de contacte.

Parteneri și sponsori ai evenimentului:

Site4all.ro

Parteneri media ai evenimentului:

allevents.in, eventful, evenbtite, vinsieu.ro, Gala Societatii Civile, Metropotam, Bucuresteni.ro, Feeder.ro, suntparinte.ro, zilesinopti.ro, romaniapozitiva, agendaexpo

  • Acces: gratuit

  • Orar: 17:00 – 21:00
    (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

  • Adresă: str. Tudor Arghezi 8-10, Bucuresti (Impact Hub Universitate)

  • Telefon: 0721033509

  • Retele sociale:
    Facebook