Noaptea Muzeelor 2020 la Muzeul Colecției Țiriac

Țiriac Collection se alătură pentru al treilea an galeriilor care își deschid porțile vizitatorilor în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, ediția 2020, de această dată pe cale virtuală.

Vizitează Galeria Țiriac Collection când şi de unde vrei tu! Aplicaţia mobiă și website-ul Țiriac Collection îţi pun la dispoziţie instant peste 170 de modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători la nivel mondial. Bucură-te de o experienţă 360° cu tur virtual direct în aplicaţie sau în website şi experimentează povestea unică a celor mai relevante vehicule expuse în cadrul Țiriac Collection! În plus, toți pasionații pot asculta sunetul motorului sau al claxonului pentru o serie de exponate selectate și pot afla informații complete despre fiecare model în parte. 

Aplicația mobilă este disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android și poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro, iar website-ul poate fi accesat la adresa www.tiriaccollection.ro.

Vă așteptăm să pășiti  în lumea virtuală Țiriac Collection!