Noaptea Muzeelor 2020 la Muzeul George Enescu

18.40 – 19.10Mini-recitaluri de muzică clasică susținute de tineri interpreți, elevi ai Colegiului Național de Muzică George Enescu, București

20.30 – 21.30 Muzică și dansuri din Insula Zeilor– spectacol cu muzică și dansuri indoneziene, ansamblul Jepun Bali (fondatori: Dewi Pradnyani și Lucian Zbarcea) – Programul va cuprinde: patru piese instrumentale din insula Bali, trei dansuri din insula Bali și o piesă instrumentală din partea de vest a insulei Java. Muzica va fi interpretată pe instrumentele tradiționale ce formează ansamblul indonezian denumit generic gamelan. Acestea sunt folosite atât în scop distractiv cât și în cadrul ceremoniilor religioase sau doar pentru membrii caselor regale.

FOARTE IMPORTANT!! Pentru ediția din acest an, avem în derulare un proiect care urmărește să finanțateze cinci din cele mai bune proiecte de valorificare creativă și originală a colecțiilor unor muzee sau galerii de artă, monumente istorice, situri, castele, cetăți etc., participante la ediția din acest an a Nopții Muzeelor, sub forma unor expoziții interactive, programe educative, instalații, performance-uri. Aceste proiecte vor fi realizate exclusiv de clase de școli și licee din localitatea dumneavoastră. Evenimentele propuse vor fi parte din oferta Nopții Muzeelor a obiectivelor muzeale sau culturale vizate de aceste proiecte. De exemplu, poate fi chiar muzeul tău! Vă rugăm să ne oferiți mai multe adrese de contact ale școlilor și liceelor din localitatea dvs. cu care colaborați sau pe care le cunoașteți. Nu există restricții de număr de contacte.

  • Acces: gratuit

  • Orar: 18:00 – 21:00
    (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

  • Adresă: România, Bucureşti, Calea Victoriei nr.141, sector 1, c.p.: 010071

  • Telefon: 0040-21-318 1450 / 0040747 290 104

  • Retele sociale:
    FacebookInstagram