Ieri, Azi, Mâine în Telecomunicații

În al treilea an de prezență în cadrul evenimentului „Noaptea Muzeelor”,  vă invităm să descoperiți alături de noi evoluția sistemelor de telecomunicații începând cu primele telefoane fixe, primele telefoane mobile până la oportunitățile oferite de tehnologia 5G și alte surprize (roboți, ochelari inteligenți pentru realitate augmentată, recunoaștere faciala, smart parking, smart agriculture, e-health, tehnică de calcul, telescoape astronomice).

În cei peste 25 de ani de prezenţă şi inovare în România, Nokia (prin Alcatel, Alcatel-Lucent și Nokia Networks) a fost o companie cheie în dezvoltarea telecomunicaţiilor pe plan local şi la nivel regional. Am construit una dintre cele mai experimentate echipe din industrie şi am dezvoltat colaborări de durată cu mediul academic şi cu alţi actori esenţiali pe plan local. Suntem mândri de istoria noastră şi nerăbdători pentru viitor: tehnologiile pe care le dezvoltăm, precum 5G, GFast, IoT, IP, Cloud, Big Data, NFV-SDM, AI, AR/VR vor continua să transforme fără precedent modul în care lumea se va conecta.

Noul Campus Nokia din Timişoara găzduieşte cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare din industria de telecomunicaţii din România și unul din cele mai mari centre de excelenţă pentru servicii de operare, proiectare, optimizare, implementare şi întreţinere a reţelelor de tehnologii multiple.

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
Azilul de Calculatoare, Societatea Română de Astronomie Culturală

Parteneri media ai evenimentului:
InformMedia – www.tion.ro

 • Acces: gratuit

 • Orar: 18:00 – 21:00
  (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

 • Adresă: Nokia Campus Timișoara, B-dul Republicii nr. 21

 • Telefon: 0747 27 95 20

 • Email: florin.ciocan@nokia.com

 • Website: www.nokia.com/ro_ro

 • Retele sociale:
  Facebook